PAN MAXIM PONOMARENKO OPĚT POMÁHÁ S VETERINOU!

11.12.2023 16:38

Veliké, vřelé poděkování náleží panu MAXIMU PONOMARENKOVI za pomoc s úhradou našich veterinárních faktur ve výši 65 000 Kč

V naší psí důchodkárně je zdraví a pohodlí pejsanů vždycky na prvním místě. A protože všichni svěřenci už mají svůj požehnaný věk, každý má nějaké chronické onemocnění a nouze není ani o občasné akutní zákroky a hospitalizace. Náklady na veterinu tak patří mezi naše nejvyšší položky. 

Letos na podzim jsme si kromě obvyklých veterinárních kontrol pro kardiaky, slinivkáře, ledvináře a hepatiky, údržby chrupu a plateb za haldy léků "užili" ještě pár akutních lékařských zásahů a hospitalizací. Naštěstí všechno dobře dopadlo a všichni naši čumáčci jsou v rámci svých možností v pořádku a spokojení, ale částky na fakturách se vyšplhaly vysoko. 

Pan Ponomarenko, který nás podporuje už několik let prostřednictvím své firmy MiEstate, nám s dobrosrdečností sobě vlastní přispěchal na pomoc a faktury za poslední měsíce nám uhradil. 

Naši staroušci i my si tak můžeme v klidu užít Vánoce, aniž bychom se v dnešní nelehké době zvýšených nákladů museli strachovat o velkou díru v rozpočtu.

My MOC, MOC děkujeme a koho z vás zajímá zhodnocení peněz v podobě investic do nemovitostí nebo řešíte prodej (podílu) nemovitosti, s důvěrou se obraťte na tyhle srdcaře!