1. CHARITATIVNÍ PÁRTY - PODĚKOVÁNÍ

08.05.2013 13:38

V sobotu 4.5. 2013 v restauraci Staré kino ve Stodůlkách se konala Charitativní párty na podporu opuštěných a týraných zvířat.

Tuto akci pořádala spřátelená organizace Justýni pro zvířata o.s., jejíž hlavním cílem je podpora útulků a osvěta v problematice ochrany zvířat a přírody, se kterou dlouhodobě spolupracujeme. Výtěžek byl rozdělen mezi náš azyl, Justýny a Depozit pro opuštěné a týrané psy DOGPOINT

Na programu večera byla kromě vystoupení rockové skupiny Stíny noci a hudby ve stylu 80 let v podání DJ, také možnost zakoupení různých užitečných předmětů v charitativním krámku, tombola či výběr z několika dobrých jídel. 

Ani děti, které na akci dorazily se neměly šanci nudit. Byla pro ně připravena zábava v podobě modelování zvířátek z balonků, či malování.

Během celého večera také probíhala prezentace opuštěných pejsků a kočiček formou projekce na plátno a také materiální sbírka, do které mohli hosté přispět ať už krmením pro pejsky a kočičky, dekami, pelíšky či jinými potřebami pro opuštěná zvířata v útulcích.

Nutno podotknout, že ačkoliv děvčata z Justýnů organizovala podobnou akci poprvé, opravdu se jim povedla, všichni se dobře bavili a zároveň odcházeli domů s pocitem, že pomohli dobré věci a za to všem, jak organizátorům, tak hostům patří náš velký dík. Jmenovitě bychom rádi poděkovali Lucce Mrhálkové, Evče Fidlerové, Markétě Vondřichové, Petře Bělkové, Janě Svobodové za organizaci akce, také kapele Stíny noci a DJ Jakubovi Jeníčkovi za hudební produkci a všem, kteří věnovali předměty pro prodej v charitativním krámku, či ceny do tomboly. 

Celkový výtěžek z večera byl krásných 15.000 Kč, do našeho azylu putuje celá polovina! Také materiální sbírka byla velice úspěšná. Lidé darovali deky, granule, pelechy, pamlsky, konzervy, hračky atd. atd.. Dary byly rozděleny dle aktuálních potřeb mezi náš azyl a Dogpoint.

Všem, kteří se na pořádání akce podíleli mnohokrát děkujeme a těšíme se na další ročník.

 

 

Další fotky z akce si můžete prohlédnout ZDE: