10 KAČEK PRO DOBROU VĚC - KAVÁRNA CAFFEINE A SPOLEČNOST OLDANYGROUP

29.03.2015 17:09

V dubnu proběhne další kolo společného projektu kavárny a baru CAFFEINE a společnosti OLDANYGROUP s názvem "DESET KAČEK PRO DOBROU VĚC". Akce spočívá v tom, že každý první týden v měsíci darují obě společnosti 5kč za každou prodanou kávu na dobročinné účely (dohromady tedy 10 Kč z každé kávy). 

Společně už společnosti takhle přispěly několika neziskovým organizacím, např. Dětskému krizovému centru nebo organizaci Letní dům. 

 

Jsme moc rádi, že v dubnu máme tu čest být podporovanou organizací my. Pokud se tedy budete kdykoli pohybovat v okolí Strossmayerova náměstí (kavárnu najdete na adrese Dukelských hrdinů 26, Praha - Holešovice), určitě se stavte v kavárně na šálek skvělé kávy a výbornou wafli k tomu, na báječnou polévku či quiche nebo na nějakou zajímavou akci, ať už kulturní nebo vzdělávací, určitě nebudete zklamaní, kavárna má skvělé reference, pokud jde o prostředí i obsluhu, prostě pohoda jazz :).

Pokud naopak hledáte pomoc s řešením v oblasti ICT, neváhejte se obrátit na společnost OldanyGroup se sídlem v pražských Nuslích.

 

OBĚMA SPOLEČNOSTEM MOC DĚKUJEME ZA TO, ŽE AKTIVNĚ POMÁHAJÍ DOBRÝM VĚCEM A ZA MOŽNOST SE AKCE ÚČASTNIT !