AMOREK NAŠEL DOMOV !

25.11.2012 08:54

Máme báječnou zprávu. Třínohý pejsek Amorek po týdenním pobytu u nás včera odejl do nového domova ! Po rotvajlerce Britě, která odjela do nového domova před třemi týdny, je Amorek dalším pejskem, kterého jsme ještě nestačili řádně nafotit a inzerovat a už to ani není třeba :).

Amorek je původně ze severních Čech, kde byl v jiném útulku, kam se dostal s ošklivým poraněním zadní nohy, kterou mu veterináři museli amputovat. Amorka to však nikterak nezpomalilo ani netrápilo, na třech nožkách zvládá všechno, co ostatní psi se čtyřmi. Je to krásný, milý a přátelský pejsek, středně velký kříženeček bůhví čeho.

Z útulku v severních Čechách ho odoptovala rodina z Prahy, ale u jednoho z členů rodiny se bohužel projevila silná alergie a s novými majiteli jsme se domluvili, že Amorka přijeme k nám. 

Amorka si záhy vyhlédla báječná rodinka z Prahy, která nedávno přišla o milovaného pejska a tak hledali nového kamaráda. Amorka původně chtěli adoptovat zatím virtuálně, ale poté, co se s ním osobně setkali, už nebylo moc nad čím přemýšlet. Amorek bude bydlet v Praze, relativně blízko útulku a své kamarády z útulku bude chodit navštěvovat.

Amorkovi a jeho nové rodině přejeme hodně šťastných chvil !