BENEFIČNÍ PARTY V KLUBU FRIENDS

15.01.2013 22:05

Jak jsme avizovali na svých stránkách, v sobotu 12.ledna se uskutečnila charitativní party klubu Friends, kde výtěžek z večerní dražby šel na podporu našeho Azylu.

Ještě jednou připomínáme, že klub FRIENDS není jen o spoustě dobré zábavy, skvělých lidech a bezva akcích, ale provozovatelé nezapomínají ani na pomoc potřebným. V rámci projektu RAINBOW FACTORY každou druhou sobotu v měsíci v klubu pořádají party s dražbou, kde se spojuje skvělá zábava s pomocí dobré věci. 

V rámci sobotní dražby, z níž výtěžek šel na náš azyl, bylo tuto sobotu možné vydražit třeba jednoho z tamních fešných barmanů nebo travesti umělkyni a další zaměstnance klubu. Dražba se odehrávala v režii famózní VERONIKY BARTOŠOVÉ, díky jejíž obratnosti, hravosti a vytrvalosti se částky vyšplhaly do neočekávaných výší. Obdiv a obrovský dík patří také všem draženým, kteří pro dobrou věc šli doslova s kůží na trh a nebáli se pro navýšení nabídek odložit nějaký ten svršek nebo slíbit nadstandardní (např. úklidové) služby :). 

Celková vybraná částka z večera se vyšplhala na neuvěřitelných 15.300 Kč !!!. S takovou částkou jsme rozhodně nepočítali a jsme z ní nadšeni. Použijeme ji na nutné opravy budovy Azylu a část i na výstavbu kotců. 

 

Srdečně děkujeme provozovatelům klubu Friends, všem draženým a hostům, kteří přispěli na dobrou věc. Obrovský dík patří také již zmiňované Veronice Bartošové za skvělé moderování dražby, Suzi Forrest za zprostředkování akce a v neposlední řadě také našim dobrovolnicím a přátelům, kteří nás přišli podpořit

 

Všem příznivcům dobré zábavy, příjemného prostředí a pomoci dobré věci můžeme vřele doporučit návštěvu klubu, určitě nebudete litovat.

 

                                                            DĚKUJEME !!!