BURÁK BYDLÍ

12.08.2017 20:00

Naše nohaté pako Burák, se konečně dočkal svého domova a to toho úplně nejlepšího, jaký si mohl přát. Jako chytrý a vnímavý, ale povahově nesnadný pes to s hledáním toho správného domova neměl snadné a bylo třeba, aby si ho vzal někdo, kdo si bude plně uvědomovat, do čeho jde, bude s Burákem umět zacházet a neopustí ho po různých zaškobrtnutích nebo proto, že to s ním prostě není vždycky snadné (jako se to stalo v jeho původní rodině). 

Burák strávil měsíce v dočasce, kde se mu plně věnovali, ať už v oblasti individuální výchovy i na ůzných skupinových socializačních akcí (záchranařina, společné procházky, tréninky s Františkem Šustou, apod.). V mnohém se Burák zlepšil, ale s některými nešvary ještě bojuj a dost možná vždycky bude. A krásné je na tom to, že jeho nové rodině (která se dnes oficiálně z dočasky stala) to vůbec nevadí a mají ho rádi i tak nebo spíš díky tomu  :).

Takže Burák je v těch nejlepších rukou a my můžeme být klidní, že ho nečeká další opuštění, ale už jen spousta zábavy, péče a taky ta potřebná další výchova :).