DALŠÍ CHARITATIVNÍ KALENDÁŘ, KTERÝM MŮŽETE PODPOŘIT (NEJEN) NÁŠ ÚTULEK JE NA SVĚTĚ

05.12.2013 00:48

Patricie Solaříková je mladá, sympatická a nadaná herečka, kterou můžete znát například ze seriálu Ulice.  

Zároveň je to také velká milovnice zvířat a právě jim věnuje již podruhé svůj charitativní kalendář s názvem PSÍ ŽIVOT 2014.

Kalendář vznikl již podruhé za účelem finančně podpořit tři pražské útulky a mezi nimi náš - Azyl Libeň, dále soukromý dopozit DOGPOINT a soukromý Útulek Modřany paní Kladivové.

Loňské vydání mělo velký úspěch. Výtěžek z prodeje dosáhl výše 60.000 Kč, a tato částka byla rovným dílem rozdělena mezi jmenované azyly a dopozity - více info naleznete zde: PŘEDÁNÍ VÝTĚŽKU Z CHARITATIVNÍHO KALENDÁŘE - TV NOVA

Focení se stejně jako loni zůčastnili herci TV Nova a stejně jako loni se také vzdali svých honorářů a propůjčili své tváře pouze pro onu "dobrou věc".

Oproti loňskému roku se v kalendáři neobjevují pejsci z našeho azylu, nicméně to na kvalitě nijak neubírá. Naopak, kalendář je veselý a krásně barevný.

Zde malá ochutávka:

Pokud tedy někdo z Vás stále tápe co dát přátelům, známým, či rodině pod stromeček, tento kalendář by mohl být pěkným a vkusným dárkem, který určitě neurazí.

Cena je 299,- Kč. a k dostání je v níže uvedených prodejnách Fotolabu a také v prodejně ROGZ v obchodním centru Nový Smíchov v Praze, popřípadě Vám jej Patricie zašle poštou, pokud jí napíšete zprávu na její facebookovou stránku https://www.facebook.com/psizivot14. Při zaslání poštou je třeba počítat s poštovným ve výši 100 Kč.

 

Seznam prodejen Fotolabu, kde lze kalendář zakoupit:

Praha 1, Václavské náměstí
Praha 4, Centrum Chodov + recepce CeWe Color Kloknerova 24
Praha 9, OC Letňany
Praha 9, Centrum Černý Most
Praha 10, NC Eden
Hradec Králové, OC Atrium
Č. Budějovice, IGY Centrum
Brno – Kobližná ul. 11
Ostrava, NC Karolína
Plzeň, Kaufland Lochotínská
Ústí nad Labem, Forum

 

Všem, kteří kalendář zakoupí a tím přispějí na provoz našeho azylu a tím i na záchranů dalších opuštěných a zklamaných psích duší, MOC DĚKUJEME !!!