FINANČNÍ POMOC AZYLU

12.12.2023 13:55

Jako psí důchodkárna a hospic, který se stará nejčastěji o pejsany ve věku 12-15 let, z nichž mnozí mají chronická onemocnění nebo postižení, máme velké náklady na veterinární ošetření, zákroky, léky,  fyzioterapii, speciální veterinární krmiva, doplňky na podporu imunity, jater, ledvin a kloubů. Nemalé částky nás stojí taky pravidelná antiparazitika.

Díky Vaší pomoci to vše můžeme starouškům dopřát.

 

Pomoc můžete snadno několika způsoby:

  •    Zasláním libovolné částky na účet 2400239001/2010 nebo 2201347667/2010  

Pro usnadnění daru můžete použít QR kód.

 

      

  • Zasláním částky na kliniku Trivet do našeho veterinárního fondu

​Veterina Trivet se už spoustu let stará o naše svěřence. Jelikož se staráme o psí staroušky, z nich většina má chronické onemocnění, náklady patří mezi naše nejvyšší položky, proto uvítáme podporu i touto formou. 

Na Trivet je možné zaslání jakékoli částky do našeho fondu 1011047300/5500 (Dr. Šeráková), do zprávy pro příjemce uvést "Dar pro azyl Libeň")ze kterého nám poté účtují provedené preventivní a léčebné zákroky na našich svěřencích (očkování, odčervení, čipování, léčba různých nemocí, kastrace, operace, čištění zoubků..). I na tenhle typ finančního příspěvku Vám rádi vystavíme daňové potvrzení. 

 

I tady můžete pro usnadnění použít QR platbu:¨

 

 

  •      Používáním nákupního pomocníka GIVT na podporu naší organizace (Naděje pro zvířata, z.s.) 

Tenhle způsob pomoci vás nestojí vůbec NIC, prostě jen nakoupíte online a obchod přispěje procenta z vámi utracené částky! 

 

Nejsnazší je si vytvořit účet a přidat si pomocníka Givt do prohlížeče, který běžně používáte (návod je TADY). Když se pak při prvním nákupu přihlásíte pomocí emailu a hesla, které jste zvolili při rgistraci, už se Vám pomocník automaticky sám nabízí i s vybranou organizací při každém nákupu u Givtího obchodníka.

 

Pro ty, co často nakupují přes telefon, má Givt i mobilní aplikaci: https://givt.cz/mobilni-aplikace

  •   Virtuální podporou některého z našich pejsků, která pokrývá část pravidelných nákladů na peči o daného pejska
  •  
  • ​Před zájmem o virtální podporu nám napiště, abychom si potvrdili Vaše přání a pak Vám rádi vystavíme "Certifikát virtuálního vlastnictví" v PDF a zveřejníme Vaše jméno u zvoleného pejska po dobu, po kterou ho budete podporovat.

 

Prostředky využijeme na pokrytí výše uvedených nákladů. 

 

Všem dárcům rádi vystavíme potvrzení o daru pro daňové účely, abyste si dar mohli odečíst od daňového základu.