HLEDÁME DOMOV PRO KRÁSNOU BRITU !

24.09.2012 21:04

 

BRITA - 5 let, cca 30kg, fena rotweilera menšího vzrůstu

Hledáme domov pro krásnou Britu - fenu RTW. Brita původně pochází z útulku, odkus si jí pán vzal jako tříletou, buhužel však předčasně zemřel a dočasný pán se stěhuje do bytu, kde fenku dál nemůže mít. 

Brita je milá, krásná fenka drobnější postavy. Zřejmě byla před útulkem týraná a je vůči lidem zpočátku nedůvěřivá, ale jakmile si zvykne, přijde si pro pohlazení a s páníčkem se ráda mazlí, miluje drbání a je vděčná a oddaná. Potřebuje trpělivost, aby si mohla zvyknout a také, jako všichni velcí psi, pevnější vedení. Je zvyklá na společnost člověka, nehodí se jako hlídač objektů apod., i když na zahradě hlídá dobře. Ráda chodí na procházky. 

Brita je zvyklá být  celoročně na zahradě s volným pohybem, v zateplené boudě. Zvládne však i byt. Vůči ostatním psům se chová nedůvěřivě, dokáže i občas "vyjet", ale v žádném případě není nebezpečný agresor, jde o reakce z nejistoty. Při takových reakcích, pokud nastanou, je relativně snadno zvladatelná. 

Brita si konečně zaslouží stálý, klidný domov, kde se může naučit věřit lidem a oddaně přilnout ke svému člověku na celý život . Pán je ochoten věnovat také boudu. 

Brita prozatím není u nás v útulku, pro domluvu ohledně adopce však kontaktujte nás.