KDYŽ DĚTI POMÁHAJÍ ZVÍŘÁTKŮM - PODĚKOVÁNÍ TEREZCE BÍLKOVÉ

28.10.2012 17:19

Speciální, obrovský dík patří  TEREZCE BÍLKOVÉ, která se v sobotu dostavila s maminkou do azylu, aby si vybrala pejska na virtuální adopci. Terezka je ve svém mladém věku velmi zodpovědná a dobrosrdečná mladá dáma. Byla u nás v azylu, aby viděla, že ne všichni pejskové mají to štěstí mít vlastní domov jako ti, které má doma. Rozhodla se, že místo toho, aby své kapesné utrácela za věci, které nepotřebuje, bude raději podporovat zvířátka, jimž osud tolik nepřál.  Z pražské ZOO letos na podzim virtuálně adoptovala lemura a u nás si vybrala  k virtuální adopci pejska Míšu, který jí nejvíce připomíná jejího domácího pejska. Míšovi bude Terezka posílat měsíčně 200 Kč ze svých vlastních peněz !

Terezce tímto nejen mnohokrát děkujeme, ale také smekáme před její štědrostí a zodpovědným přístupem. Určitě by mohla jít příkladem nejen mnoha mladým chlapcům a slečnám, ale i mnohým dospělým.

Zároveň bychom rádi vyjádřili poděkování Terezčiným rodičům, kteří Terezku vedou k dobročinnosti a podporují ji - opravdu všechna čest, víc takových ! 

                                                    DĚKUJEME !!!