KONCERT PETERA NAGYE A PRODEJ KALENDÁŘŮ NA POMOC NAŠEMU AZYLU

09.11.2014 15:30

Ve čtvrtek 6.listopadu proběhl v pražské Hybernii koncert PETERA NAGYE a při té příležitosti se prodávaly také jeho suprové fotokalendáře, výtěžek Peter věnoval na podporu našeho azylu. 

To, že je Peter skvělý zpěvák, který už spoustu let táhne nemalé davy fanoušků všech věkových kategorií, není žádné překvapení, ale můžeme potvrdit také to, že je velmi nadaný fotograf a moc fajn, normální člověk s dobrým srdcem. Je nám ctí, že si v cestě za pomocí opuštěným a zraněným psím duším vybral právě nás.

Na koncertě se samozřejmě sešlo hodně lidí a atmosféra byla podle očekávání skvělá. Naše dobrovolnice na stánku si akci také užily :).

Celková částka, která z večera putovala k nám, byla krásných 4200 Kč, 3510 Kč bylo získáno z prodeje kalendářů a zbytek z drobnějších darů od návštěvníků koncertu.

Tímto bychom Peterovi a pořadatelům i přátelům chtěli moc poděkovat za tuhle šanci a za veškerou podporu, skvělou spolupráci a příjemné jednání. Velký dík samozřejmě putuje také všem, kteří přispěli, ať už koupí kalendáře nebo přímo darem do kasičky.

Níže přikládáme pár fotek z akce

 

                           DĚKUJEME !!!!