MALÝ MAZLÍK BILLY HLEDÁ DOMOV

10.06.2013 19:54

BILLY - 3 roky, 25cm v kohoutku, 8kg

Billy je malý, takřka "kabelkový" pejsek, který byl odebrán  nevhodných podmínek, kde neměl možnost výběhu, měl pouze minimum kontaktu s lidmi a s běžnými životními situacemi. I přes podmínky, ve kterých žil, je to velmi milý a mazlivý pejsek. Vůči ldem je velmi přátelský, kontaktní, vděčný za každé pohlazení, nejšťastnější je u někoho na klíně. Snese se také s ostatními psy bez rozdílu velikosti a pohlaví, problém by pravděpodobně nebyly ani kočky, případně jiná zvířata. 

Billy je pejsek s vyšší úrovní energie, hodí se proto k aktivnějším lidem, kteří mu poskytnu dostatek každodenního pohybu. Bude také potřebovat trpělivé majitele, kteří budou ochotni ho naučit základní poslušnosti a hygienickým návykům, kterým ho nikdy nikdo neučil. Billy vzhledem ke své velikosti a nehusté srsti není vhodný k celoročnímu pobytu venku. Ideální by pro něho byl domek se zahradou  s přístupem do domu a vysokým plotem (Billy je mistr ve šplhání přes plot) nebo byt, s tím že majitelé musí počítat s upevňováním hygienických návyků a celkovou výchovou.

 

Billy je krásný, milý a v mnoha ohledech legrační pejsek, který si zaslouží poznat, že existuje víc než 4 stěny malého kotce bez kontaktu s lidmi a možnosi procházek. Má celý život před sebou a zaslouží si ho plnohodnotně a šťastně prožít.