NAROZENINOVÁ PÁRTY DOKONALÉ LÁSKY

15.06.2014 21:07

Dokonalá láska je eshop, kde můžete sehnat aromaterapeutické nebo audioterapeutické přípravky a produkty, které Vašim zvířátkům mohou pomoci od nejrůznějších problémů, jak psychických, tak zdravotních. Z osobní zkušenosti mohu vřele doporučit audioterapeutické CD, které mému psovi pomohlo překonat strach z jízdy autem po nehodě.  

Tuto sobotu (14.6.2014) pořádala Dokonalá láska narozeninovou párty u příležitosti svých 5.narozenin v Riegrových sadech. Zároveň se rozhodli podpořit náš azyl, protože se jim líbí způsob našeho fungování. Kromě toho, že nám pomohli s rozmístěním kasiček na výběr drobných příspěvků, darují nám také 10% z tržby svých produktů, které se na akci prodaly. Za pozvání i podporu jim tímto moc a moc děkujeme.

A teď ještě pár informací a fotek z doprovodného programu.

Kromě skvělých pejskařů a jejich vtipných, krásných a šikovných psích kamarádů bylo na akci možné vyslechnout přednášku Marka Beneše (https://www.skvelypes.cz/ ),  o tom, co je důležité pro výchovu skvělého psa,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marek Beneš

od  Kamily Rajchrtové jsme se dozvěděli spustu zajímavostí o Dornově metodě a viděli jsme i názornou ukázku a v neposlední řadě nám Kristýna Sedláková (https://www.facebook.com/psikouc) předvedla velmi zajímavou ukázku základů poslušnosti a také záchranařiny se svou záchranářskou fenkou Bixi, bylo se opravdu na co dívat :). 

                                                                   Kristýna Sedláková a Bixi

 

Pro pobavení jsme shlédli také několik ukázek Dog dancingu:

 

Z našich pejsků se účastnili Willy, Rex a Kuki, akci si taky náležitě užili a chovali se velmi vzorně. Do Willyho se dokonce zamilovala potenciální panička, byli bychom moc rádi, kdyby konečně našel paničku, jakou potřebuje a jakou si zaslouží, tak držíme všechny palce a tlapky :).

Do kasiček se vybralo 2500 Kč a pár drobných, což je na malou akci skvělý výsledek J, k tomu nám přibude ještě nějaká ta korunka od Dokonalé lásky z prodeje. Kromě finanční podpory jsme dostali taky krmivo, slevové poukazy na Dornovu metodu či nabídku stříhání psů zdarma v Salonu Anjuli (https://www.strihani-anjuli.cz/). I za to všechno MOC děkujeme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vyprázdněné kasičky a spočítáno :)

 

 Naše silné dobrovolnice při odnosu materiálních darů, holky se opravdu nezdají :)

 

Dokonalé lásce velmi děkujeme za pěknou akci a za podporu, taktéž velký dík patří všem, kteří nám přispěli do kasiček a všem dobrovolníkům, kteří se s námi akce zúčastnili, bylo to fajn :)