NAŠI PSI NA VÝLETECH TENTO TÝDEN - HLOUBĚTÍN, ĎÁBLICE, DIVOKÁ ŠÁRKA, CHATA

14.09.2012 07:10

Naši psi se opravdu nenudí. Za poslední týden mají za sebou opět několik dalších báječných akcí a výletů. Fotky najdete pod textem.

V úterý vzala Eliška Janovská Lauru a Kookiho na několikahodonovou společnou psí procházku v Hloubětíně a ve středu Kookiho pro změnu vystřídal Venda na společnou psí procházku v Ďáblicích. Oba výlety si všichni psi opět velmi užili, do syta se vylítali s partou dalších psů a lidí a do útulku vždy dorazili s jazykem "na vestě", ale spokojení.  Elišce jsme za tyhle výlety moc a moc vděční, nejen, že se psi náležitě vyběhají, ale také při přemisťování a procházkách samotných zažívají spoustu situací, díky nimž se učí spoustu  nových věcí a způsobů fungování. ELIŠKO, MOC DÍKY !

 

Další akcí byl Lauřin půldenní výlet do Divoké šárky s naší další skvělou dobrovolnicí Verčou Němcovou - holky si užily krásné počasí, spoustu běhání po kopcích a v lese, Laura i nějaké to koupání. Obě se vrátily naprosto vyčerpané, ale už se těší na další podobnou akci :). VERČE TAKÉ PATŘÍ VELIKÝ DÍK. 

 

Posledním výletem byl víkendový pobyt našeho Třtěničáka Čendy na chatě, kam ho vzala dobrovolnice Katka Madejová. Čenda je krásný, milý  a malý pejsek, který by už potřeboval domov jako sůl. V útulku měl tendence štěkat na některé naše psy, někdy se i pouštět do konfliktu. U Katky se podle informací choval vzorně a stal se okamžitě miláčkem všech přítomných. Byl to jeho první velký socializační pobyt  (celý předchozí život strávil v množírně a posledních pár měsíců je u nás, kde udělal velké pokroky, ale stále má prostor) a zvládl ho na jedničku - kamarádil se s lidmi i se psy a víkend si skvěle užil. Po návratu jsme ho vypustili volně do smečky a Čenda je naprosto v klidu ! S bráškou Fandou jsou tedy plnohodnotnou součástí smečky :). KATCE NÁLEŽÍ OBROVSKÝ DÍK ZA ROŠÍŘENÍ ČENDOVÝCH OBZORŮ !

 

VŠEM DOBROVOLNÍKŮM SRDEČNĚ DĚKUJEME ZA ČAS, KTERÝ NAŠIM PSŮM VĚNUJÍ, ZA SKVĚLÉ A BÁJEČNÉ AKCE A POBYTY, NA KTERÉ JE BEROU. Z VELKÉ ČÁSTI PRÁVĚ DÍKY NIM MAJÍ NAŠI PSI TÉMĚŘ DOMÁCKY PLNOHODNOTNÝ ŽIVOT, I KDYŽ ZATÍM NEMAJÍ VLASTNÍ DOMOV. 

                                                                                                  

                                       DĚKUJEME !