NOVÉ PŘÍRŮSTKY - TEDDY A RONNY

25.11.2012 09:26

Přijali jsme 2 nové psíky, křížence menšího vzrůstu, Teddyho a Ronnyho. Jejich panička je dlouhodobě hospitalizována v léčebně a o pejsky už se bohužel nebude moci starat. Příští týden budou kastrovaní a připravení k adopci.

 

TEDDY - 10let, 35cm v kohoutku, cca 13kg

Tedík je krásný chlupatý pejsek menšího vzrůstu. Je klidný, přátelský k lidem i ke psům (v naší smečce i na procházkách se všemi vychází bez problémů), celkem poslušný a čistotný. Jakožto psí senior je klidnější, to ale neznamená, že si rád nezaběhá venku na procházce nebo že je pomalý a líný :). Naopak, je to na svůj věk hodně živý pejsek, rád chodí na výlety, mazlí se a občas si i zadovádí s Ronym. 

Teddy je zvyklý na byt, hodí se tedy spíš do bytu, případně do domku se zahradou, ale s přístupem do domu. Je vhodný pro lidi, kteří hledají menšího, klidnějšího, ale stále vitálního psího kamaráda. Má rád společnost lidí i jiných psů.

Ideální by bylo, kdyby našel domov společně s kamarádem Ronnym, ale není to podmínka.

__________

 

RONNY - 2 roky, 35cm v kohoutku, cca 12kg

Ronny je krásný, mladý, velmi veselý, živý a aktivní pes. Se psy i fenami různých velikostí obvykle vychází bez problémů, občas se díky své hyperaktivitě a živosti může dostat do šarvátky. Je zřejmé, že za sebou nemá příliš výchovy a bude potřebovat základní výcvik, stejně jako upevnit hygienické návyky. Výhodou je, že je chytrý a velmi rychle se učí. 

Pro Ronnyho hledáme aktivní majitele, kteří mu poskytnou dostatek pohybu a alespoň základní výcvik. Bude také třeba trpělivost a důslednost. Díky své vysoké úrovni energie a schopnosti se učit je Ronny výborným adeptem na agility. 

Ronny je vhodný do bytu (po upevnění hygienických návyků) i k domku se zahradou, ale s přístupem do domu, není zvyklý být celoročně venku. Nemá příliš rád samotu, uvítá tedy lidi, kteří s ním budou moci trávit víc času a určitě nepohrdne dalším psím kamarádem.