PESFEST 23.4.2013

25.06.2013 18:50
V neděli 23.6. jsme se účastnili skvělé psí akce s názvem PesFest, který se konal v Centrálním parku na Pankráci.
 
Počasí nám přálo a akce se velmi vydařila. Kromě bohatého programu, kdy mohli návštěvníci zhlédnout několik ukázek tance se psem nebo ukázku schopností záchranářských psů, asistenčních psů či ukázku odchytu zvířat, bylo možné své čtyřnohé přátele protáhnout na překážkách nebo vyzkoušet jejich schopnosti v nejrůznějších soutěžích (např. skok do výšky za piškotem nebo Pes sympaťák).
 
Na našem stánku jste kromě našich maličkostí a 2 psích rošťáků Kookiho a Billyho, mohli potkat také děvčata z o.s.Justýni pro zvířata a nakoupit některé z jejich mnoha skvělých výrobků pro psí mazlíčky i jejich majitele (psí sušenky, přetahovadla pro psy, háčkované myšky pro kočky, náušnice a další bižuterii..).
 
KOOKI jako obvykle zaperlil hned při několika soutěžích a vyhrál další pár medailí - umístil se na 3. místě v soutěži Psí sympaťák a další medaili si odnesl za 3. místo v tunelingu (prolézání agility tunelem na čas) :).
Na závěr celé akce jsme si také mohli odnést spoustu potřebných věcí ze sbírky věcí, které nanosili účastníci z řad veřejnosti.
Na PesFestu jsme potkali také několik bývalých svěřenců a dalších zajímavých lidí.
 
Moc rádi bychom poděkovali pořadatelům za možnost se účastnit, za skvělou akci a náladu a také Justýnkám za společnost.