PODĚKOVÁNÍ NAŠIM VĚRNÝM DÁRCŮM

12.11.2012 07:59

Rádi bychom tímto ze srdce poděkovali lidem, kteří nám zůstávají věrní a pro náš azyl opakovaně pořádají sbírky všeho potřebného. A to konkrétně

 

paní MARTĚ PADUCHOVÉ, která již několikátý rok vždy při příchodu zimy uspořádá sbírku mezi svými známými a za vybrané penízky pořídí to, co je aktuálně nejnutnější.

Letos nám ze své sbíry pořídila přepravní klec pro psy, velké množství konzerv pro pejsky a pamlsek a 2000 Kč ze sbírky použila na předplacení veterinárních výloh u naší paní veterinářky MVDr. Šerákové z Veterinární kliniky Trivet, kam s našimi pejsky jezdíme.

Martě jsme neskutečně vděčni a vřele děkujeme všem jejím milým známým, kteří do sbírky přispěli. Děkujeme !

 

Dalším člověkem, kterému patří náš velký dík je ŠÁRKA SEMLEROVÁ, jejíž sbírka byla tak rozsáhlá, že při výčtu darovaných věcí určitě na něco (ač neradi) zapomeneme.

Šárka se svými kamarády přivezla deky, koberce, košťata, plastový a molitanový pelíšek, matrace, ručníky, kožní dezinfekci Betadine, obvazy, peřinu, několik lahví SAVO, granule, starší povlečení. Tak snad jsme na

nic nezapomněli. Děkujem nejen Šárce, ale také všem kdo přispěli!

 

Dalším dobrodincem, kterému u patří náš dík je Jakub Kynčl, který nám přivezl dva velké pytle granulí, plnou tašku masa pro naše pejsky a pamlsky. Jakube moc děkujem!