PODĚKOVÁNÍ ZA FINANČNÍ DAR ZAMĚSTNANCŮM VOZOVNY KOBYLISY

16.12.2012 21:16

Rádi bychom tímto vřele poděkovali manželům Prachařovým a jejich kolegům z vozovny Kobylisy (řidiči tramvaje) za poskytnutí finančního daru na veterinární péči ve výši 8.060 Kč !

Tuto částku vybrali původně zaměstnanci vozovny jako podporu jejich kolegyně paní Radky Smitkové, která nešťastně zkolabovala v práci a po měsíční hospitalizaci v nemocnici bohužel zemřela. Protože paní Smitková byla obrovkou milovnicí zvířat, rozhodli se manželé Prachařovi (Hostimil a Anna) a jejich kolegové, použít tyto finance na podporu opuštěných zvířat. Pro tento účel si vybrali právě náš azyl.

Tímto ovšem jejich pomoc zvířatům v nouzi nekončí. Založili totiž Nadaci Radky Smitkové, jejíž jménem hodlají podporovat zvířata v nouzi i nadále.

Těmto skvělým lidem, kteří jsou sami majiteli pejska a všem jejich kolegům, kteří přispěli do této sbírky moc děkujeme a jsme za jejich velkorysý dar opravdu vděčni.

Prohlédněte si fotky dokumentující předání vybrané částky našim veterinářům z kliniky Trivet, kteří se s velkou ochotou a nasazením starají o naše psí svěřence.

Částka bude fungovat jako předplacení služeb a bude čerpána postupně.