PŘEDÁNÍ VÝTĚŽKU Z CHARITATIVNÍHO KALENDÁŘE - TV NOVA

29.01.2013 21:16

Rádi bychom moc  poděkovali hercům seriálů TV NOVA (Ulice a Ordinace v růžové zahradě), kteří na popud herečky a velké milovnice psů Patricie Solaříkové přišli s nápadem nafotit charitativní kalendář se psy ze tří pražských azylů a depozit. Akce s názvem " Aby život nebyl pes " se kromě našeho azylu účastnil deposit Dogpoint a azyl p. Kladivové v Modřanech.

V předvánoční i povánoční době se kalendář velmi dobře prodával, a to take díky skvělé práci herců samotných, kteří se na prodeji osobně podíleli (dle Patricie odvedla nejlepší prodejní práci herečka Ljuba Krbová, které kupující nedokázali odolat :) ) a celkový prozatimní výtěžek z prodeje se vyšplhal na více než 60.000 Kč.

Dnes byla na slavnostním předání částka rovnoměrně rozdělena mezi tři jmenované azyly, na podporu našeho azylu tedy připadlo krásných 20.000 Kč !

Herci kromě toho, že se podíleli na focení a prodeji kalendáře také ukázali, že ani pomoc přímo „v terénu“ jim není cizí. Před vánoci se skupinka herců dostavila k nám do azylu, přinesli pejskům krmivo a další potřebné věci, vyvenčili a pomazlili se se psy (info zde).

 

 

 Krátkou reportáž s dnešního slavnostního předání najdete ZDE, od 16. minuty

 

Kalendář je stále v prodeji v e-shopu TV nova

 

Hercům srdečně děkujeme za jejich úžasnou práci, skvělou propagaci a příjemný přístup.

 

                                               DĚKUJEME !