ŠANCE PRO ARTURA - HLEDÁME DOMOV

23.03.2013 17:32

ARTUR  - pes, rotvajler, 12let, 50 cm v kohoutku, 32kg

Artur je jedním ze 3 rotvajlerů, kteří prožili celý život na statku, z něhož se majitelé museli kvůli exekuci vystěhovat. Dva mladší psi byli přijati do jiného útulku, Artur měl být utracen, protože je starý. Jelikož je na svůj věk relativně zdráv, rozhodli jsme se mu dát šanci na klidné dožití, ideálně v milující rodině, kde by mu ukázali, že vyšší věk není překážkou láskyplného vztahu. 

Artur je klidný, přátelský pes s mladistvým "kukučem" a krásnou barvou i stavbou těla. Jeho věk je nejvíce poznat na kloubech, které ho zlobí, a bude poroto muset brát kloubní přípravky, případně léky. V chůzi ho bolavé klouby zásadně neomezují, kratší i střednědlouhé procházky si užívá, jen do schodů se mu chodí těžko.

Vůči lidem je přátelský, rád si přijde pro pomazlení a po seznámení vychází i s ostatním psy a fenami, zdá se bez problémů. 

 

Hledáme pro Artura domov, u lidí, kteří hledají klidného, vděčného společníka, nejlépe v domě se zahradou s přístupem do domu, případně by snad zvládl i byt, kde by nemusel chodit do schodů.

Dejte prosím Arturovi šanci !