SVATEBNÍ DARY NA DOBRÝ SKUTEK - PODĚKOVÁNÍ ŠIDLÁKOVÝM

02.12.2012 16:08

Náš obrovský dík patří novomanželům ŠIDLÁKOVÝM, kteří se rozhodli propojit svůj velký den s dobrým skutkem a od svatebních hostů vybrali neuvěřitelných 13 000Kč (!) na podporu našeho azylu. Dar nám navíc předali v neotřelém obalu -  krásném, veselém, porcelánovém maxi prasátku :) a kromě nás potěšili také naše pejsky, kterým společně rozdali kilo šunky. 

Šidlákovi nás poprvé navštívili na sklonku léta (tehdy ještě jako nesezdaný pár) s dary pro naše pejsky, prohlédli si azyl i naše svěřence a sdělili nám, že by rádi svůj svatební den spojili se sbírkou na podporu našeho azylu. Celé sdělení uvedli větou " Rozhodně nepotřebujeme 3 kávovary, 2 vysavače a spoustu dalších věcí, které nevyužijeme, radši požádáme pozvané, jestli by peníze, za které by kupovali svatební dary, nedali na dobrou věc ". Už tím nápadem a větou samotnou si získali náš respekt. Vůbec jsme nepočítali s tak vysokou částkou a těší nás, že pomoc je opět výsledkem skupinového dobrodiní. 

 

Šidlákovým moc a moc děkujeme, přejeme jim mnoho štěstí, lásky a radosti na společné cestě životem. Veliký dík patří také všem svatebním hostům, kteří se na daru podíleli.