TŘI MUŠKETÝŘI V RÁJI

01.12.2017 10:49

Kooki, Kofi a Tyky - nebyli mladí, zvlášť hezcí ani bezproblémoví a tak mohli snadno zůstat v útulku na spoustu let či doživotí jako mnozí psi, co výše uvedené vlastnosti nemají. Ale tahle trojka měla MEGA štěstí, už dlouho mají to NEJ doma a ke všemu spolu.

Kooki žil několik let v našem útulku ještě než jsme ho převzaly. Tehdy cca tříletý pes, na zájemce neměl štěstí a i za nás čekal další 2 roky - kamarádský, vtipný, ale útěkář a ultra hyperaktivní pes, co každému div nevyrazil zuby na potkání, navíc dost velký. Pro každého zájemce na něm bylo něco špatně..moc velký, moc divoký, moc blázen.. Až jednou před 5 lety přišel jeho den, kdy odjel k úžasné rodině do Středních Čech, kde mu teprv začal ráj---kromě lásky a péče taky dlouhé vycházky, výlety po republice a hlavně jeho milované koupání v nedaleké Ohři. Bude mu okolo 10, ale pořád miluje procházky, koupání a je to furt potřeštěný cvok.

Dva roky na to se k němu přidal Kofi - plašan z množírenské kauzy na Táborsku, kde žilo v otřesných podmínkách na 140 ! psů. Z labilního a ustrašeného pejska se stal normální, spokojený pes, už je to 3,5 roku, co bydlí, a je to zlatouš. 

A Tyky, to byl teprv oříšek - už jen to, že mu bylo 10 let a je černý, mu nedávalo moc nadějí na domov. K tomu je ale ještě hodně nevyzpytatelný a dokáže při běžné manipulaci dost pokousat. Nakonec i on měl to neuvěřitelné štěstí a odešel bydlet ke Kookimu a Kofimu. Už to budou 2 roky a i když to s ním pořád někdy není snadné, moc se zlepšil a panička si ho nemůže vynachválit a nikdy by ho nedala.

A tak si tihle 3 mušketýři užívají svého ráje u lidí, kteří mají srdce na správném místě a dokážou dát šanci i těm přehlíženým a najít dokonalost v nedokonalém :).