VÍKENDOVÝ VÝLET S DOBROVOLNÍKY A SE PSY

13.12.2013 19:04

V hektické předvánoční době jsme část našich svěřenců vzali na další víkendový výlet, do krásné přírody podblanicka. Tentokrát se jednalo o socializační víkend pro psy a zároveň odpočinkově-tréningový výlet pro partu našich věrných a spolehlivých dobrovolnickteří s našimi pejsky i s námi tráví spoustu svého volného času posledních několik měsíců, některé z nich i několik let.

 

Azyl provozujeme ve svém volném čase, nad rámec plnoúvazkových zaměstnání mimo azyl, a tak jsme moc vděčni, že se stále najde dostatek spolehlivých lidí, ochotných trávit svůj volný čas venčením psů, převozy na veterinu, pomocí na různých úklidových akcích v azylu, voříškiádách, apod. Tento víkend byl mimo jiné také jakési poděkování azylu těmto spolehlivým dobrovolníkům. Jmenovitě se (kromě nás provozovatelek – Simona, Hanka) účastnily Eliška Janovská, Petra Fodorová, Mariana Durjančíková, Míša Horká, Katka Madejová, Maruška Vašková, Šárka Drálová a Debbie Turečková. Několika dalším lidičkám, kteří jsou s námi dlouho a hodně nám pomáhají (zejména Radka Škodová, Míša Boltvanová, Libor Novotný, Richard Luka, Eva Ficbauerová, Dáša Váchová, Saša Bakhareva, Petra Meluzínová, Petra Tomková, Veronika Bučková, Adéla Vymerová), jejich jiné povinnosti zabránily v účasti. Každému z nich, bez ohledu na účast na víkendovém pobytu, patří obrovský dík za veškerou pomoc a čas, který nám a našim psům věnují.

 

Ze našich psů jsme vzali GinaRosťu Willyho + se přidal náš bývalý svěřenec Brit. Původně měl jet také Lumpík, ale ten byl o víkendu na zkoušku v novém domově, ve kterém také již zůstal (nově jako Edward).

 

O víkendu jsme si spolu se psy užily spoustu adrenalinu, legrace a socializace a také jsme si odpočinuly u palačinkové párty, karetních her a vycházek. Psi se chovali vzorně, útulkáči se projevili jako rození „gaučáci“ a „posteláci“ a pobyt jim evidentně prospěl. Už teď se těšíme na další výjezd v létě, který protkáme také výcvikovými akcemi. FOTO NÍŽE

 

MOC, MOC DĚKUJEME VŠEM DOBROVOLNÍKŮM A DOUFÁME, ŽE S NÁMI A NAŠIMI PSY ZŮSTANOU I V DALŠÍCH LETECH :).