ZŠ MLÁDÍ U NÁS V AZYLU

12.06.2014 19:59

To, že k nám pravidelně docházejí třídy z několika základních škol na informační besedy o zodpovědném přístupu ke zvířatům, to není nic nového. Ale tohle je poprvé, kdy je začátek spolupráce spojený s konkrétním příběhem, za kterým stojí iniciativní žákyně. Je hřejivé vidět, jak mnohé děti a mladí lidé myslí také na pomoc potřebným a neváhají věnovat svůj čas dobré věci, mají opravdový zájem se dozvědět nové informace a dokonce aktivně přesvědčují své spolužáky a kamarády, že pomáhat stojí za to. A tak to bylo v přápadě žákyně 7.A. ZŠ Mládí ve Stodůlkách AGÁTY VAŇKOVÉ.  

Abychom nemuseli celý příběh popisovat jen slovně, znázornili jsme ho v krátkém komiksovém příběhu, mrkněte na to, jak to vlastně začlo a zatleskejkejte Agátě s námi, protože je prostě úžasné, že se takhle angažovala :). 

Agátě tímto MOC a MOC děkujeme, stejně jako učitelkám, které nápad podpořily. Návštěva školy byla super, děti se zajímaly o hodně věcí a věříme, že informace, které se dozvěděly, jim pomohou ke zodpovědnějším rozhodnutím v oblasti pořizování psů a péče o psy. 

 

A teď už ten příběh: