PODĚKOVÁNÍ PANÍ MARTĚ PADUCHOVÉ A PŘÁTELŮM

14.11.2013 19:29
Velké poděkování patří paní Martě PADUCHOVÉ, která náš azyl dlouhodobě podporuje a každoročně pořádá finanční sbírku mezi svými přáteli a známými, z níž výtěžek jde na úhradu veterinární péče a na nákup krmení a jiných potřeb pro naše pejsky. 
 
Letošní rok vybrala krásných 5520 Kč, z nichž 3350 Kč bylo vloženo přímo do "fondu" na naší veterinární klinice Trivet. Z tohoto fondu čerpáme peníze na úhradu prováděných zákroků. Za zbytek vybraných peněz paní Paduchová nakoupila krmení a potřeby pro naše pejsky (granule Brit Premium, konzervy Animnda Gran Carno a pelíšky). Také donesla další potřebné věci jako matrace, deky a ručníky.
 
Rádi bychom moc a moc poděkovali nejen paní Martě, ale také všem, kteří přispěli, jmenovitě jsou to: Iris, Anna Fialová, Jitka Juříková, Klára Živná a Eva, Petra Aubrechtová, Jitka Přikrylová, Monika Křišťová, Zdenka Saletová, Irena Trpáková, Tamara Uldrichová, Petr Kruml, Zdenka Hybnerová, Hana Jakubíková, Milan Kulhavý, Petr Trpák, Karla a Milan Paduchovi a Dáša Ziegeorová.
 
 
                                                    DÍKY MOC !