SEN ZVÍŘAT - 21.9.2013

22.09.2013 13:15

Včera jsme se zúčastnili dalšího ročníku největší umisťovací výstavy psů a koček, která se každoročně koná na Hoffmanově dvoře v pražské Vinoři. Počasí nám navzdory předpovědi relativně přálo a tak jsme - oproti loňskému roku - celý den prožili suší :). 

Na SEN jsme s sebou vezli 3 pejsky, jelikož ostatní naši adoptovatelní svěřenci již našli domovy nebo jsou u nových zájemců na zkoušku. Vzali jsme tedy ovčandu Bessy, křížence Willyho a nováčka Olivera, který byl u nás zatím tak krátce, že jsme ho ještě nestihli inzerovat. Rotvajlera Olivera si vyhlédli velmi milí a zkušení zájemci a Oliver tedy dnes odjel do nového domova. Bessy a Willy se s námi vrátili do azylu, ale věříme, že jejich šťastný den na sebe nedá dlouho čekat. 

Akce se společně s námi zúčastnilo spřátelené sdružení Justýni pro zvířata, od nichž bylo možno si opět koupit spoustu krásných věcí pro své zvířecí miláčky nebo své blízké (přetahovadla pro psy, myšky se šantou pro kočky, pelíšky, sušenky pro psy, naušnice, náramky a další ručně vyráběné šperky, trička.). 

Na SNU našlo kromě Olivera svůj domov dalších 70 pejsků a cca 30 kočiček, což je výborné. Samozřejmě, další stovky pejsků a kočiček bez domova čekají po útulcích, azylech a depozitech v celé republice, takže akcí jako je tato není nikdy dost. 

Celý den byl na hlavním nádvoří Hoffmanova dvora také zajímavý podpůrný program, kdy návštěníci mohli vidět několik ukázek tance se psem, obrany, poskytování první pomoci zvířatům nebo se účastnit soutěže o Vinořského voříška.

Akci jsme si užili a jsme moc rádi jak za šanci pro Olivera, tak pro všechna další zvířátka, kterým se splnil jejich sen o novém domově. 

 

Moc děkujeme Justýnům a také všem dobrovolníům, kteří nám pomohli s odvozem věcí, se psy, s hlídáním stánku a dalšími činnostmi. DÍKY, DÍKY VŠEM !

 

Náš stánek se všemi krásnými věcmi :)

 

Rozestavěné stánky, ještě před příchodem návštěvníků

 

Velká milovnice zvířat a naše příznivkyně, paní Ivana Němcová s Willym. 

 

Návštěvníci a stánky na Hoffmanově dvoře

 



Dobrovolnice Eva Fidlerová s Oliverem a Bessy